• Email: info@tweedehandscamper.nl
  • Verkoop jouw Camper op Tweedehandscamper.nl

Camper geplaatst door:

E. de Boer
Baarn

Contact opnemen

T3 volkswagen camper 1.7D, westfalia hoogdak en nieuw interieur

€ 9.750
Soort:
Merk:
Model:
Bouwjaar:
Aantal km:
Transmissie:
Brandstof:


Omschrijving

Let op: te bezichtigen in Belgie op het moment, nabij Waterloo(uurtje rijden vanaf Breda) of nog een nader te benoemen datum voor een kijkdag in Nederland (Baarn).

Eerder dit jaar zag ik hem staan met een ernstig verwaarloosde camperinrichting en kon ik mij niet bedwingen om deze mooie T3 weer nieuw leven in te blazen, een uit de hand gelopen hobby zeg maar ;-) De bus staat geschorst omdat de aanvraag voor een kwart tarief nog loopt, maar dit moet geen probleem zijn gezien de indeling. De tafel is nog in de maak. De bus is een origineel Westfalia hoogdak(Duitse Postbus), dit is een minder voorkomend model met de hoge schuifdeur wat het instappen een stuk makkelijker maakt. In verhouding is er weinig roest, maar de toekomstige eigenaar zal hier en daar wel wat liefde en aandacht moeten besteden om dit onder controle te houden, wat gewoon is voor deze bussen van deze leeftijd. Het chassis is hard.

De km stand is 20.253 maar er zal een 1 of 2 voor geplaatst moeten worden omdat de teller maar tot 99.999 loopt. Apk t/m 9 maart 2019 Voor 4 personen gordels De camper rijdt heerlijk met de iets krachtigere 1.7D motor, schakelt en remt goed.

Er zijn een paar kleine dingen vervangen met nieuwe materialen, zoals: -Startaccu -Fuseekogels -Pakking kleppendeksel -Ruitenwissers -Gasdrukveren achterklep -Raamkanaal (vilt), deurruitlikkers, rubber tochtruit, buitenzijde beide portieren -Dometic S4 schuifraam in de schuifdeur met hor en verduisteringsgordijn. -Olie-, luchtfilter en oliewissel Het camperinterieur is totaal vervangen met een lichte en praktische indeling met veel opbergruimte( 3 ruime kasten en onder de bank). Het interieur is van lichter materiaal gemaakt dan het origineel, het totaalgewicht zal dan ook minder zijn. Qua materiaal is er nieuw ingegaan: -Bankje bekleed met bootstof -Kussen voor het bed te verlengen (max 1.90 meter) + uitneembaar frame -RVS Wasbakje met dompelpomp en kraan -2 x 20 liter tank voor vuil en schoonwater -Gasstel weggewerkt onder eikenhouten topblad -100watt flexibel zonnepaneel met mppt lader -Nieuwe huishoudaccu (85ah) -Accu druppellader -Verlichting 3 stuks (led) -Rookmelder -Crusader aardlekschakelaar -220v stekkerdozen en usb poort Er is een 220v aansluiting aan de buitenkant aanwezig en ook de trekhaak ontbreekt niet. Verder zit er nog een ebelspracher standkachel onder die nagelopen dient te worden. Uiteraard zitten er bij een bus van deze leeftijd ook nog wat kleine aandachtspunten: Schuifdeur gaat wat zwaar, de lagers moeten vervangen worden denk ik. Linker wielkast voor heeft aandacht nodig.

Opties

Bedpositie
- Kastbed

Exterieur
- Dakluik

Indeling
- Kleine zit

Interieur
- Gascomfort
- Kachel
- Wasbak
- Watertank (schoon)

Motor

Opties
- Zonnepanelen

Tent / Luifel

Toebehoren / camperaccesoires
- Trekhaak